[0] продукта

За Фирмата

Добре дошли в сайта на фирма ' Meри-Tери ' гр. Ботевград.

Създадена е през 1990г. като семейна фирма.

Занимава се с търговска дейност в няколко направления:
Търговия с мебели
Търговия с недвижими имоти
Развъдна дейност (кучета-Немски шпиц). 

МЕБЕЛИ

Мебели МЕРИ-ТЕРИ – невероятна селекция от мебели за вашия дом. Нашият сайт ще ви покаже огромен избор на мека мебел, обзавеждане за спалня, гардероби, холни маси, бюра, детско обзавеждане и много други. Целта на екипа ни е да предлага качествени мебели в разумни, кратки срокове. За да облекчим вашия бюджет, създадохме обширна група от мебели на промоция, където ще откриете холни гарнитури, портманта, спални комплекти, холни секции, трапезни маси и столове на изключително благоприятни цени. Богат избор на мебели, високо качество и ниски цени – това сме ние Мебели МЕРИ-ТЕРИ. 

МЕБЕЛНА КЪЩА МЕРИ-ТЕРИ в своя онлайн магазин предлага висококачествени стоки - матраци, спални, дневни,детски, гарнитури, маси, столове и други, БЪЛГАРСКО производство и внос само на фирми ОТЛИЧНИЦИ в бранша . Всички стоки са с гарантиран произход и качество, доказани със съответните документи. Доставката до всяка точка на БЪЛГАРИЯ е за сметка на клиента на символични цени. Представените мебели могат да бъдат закупени и на ИЗПЛАЩАНЕ.

Показаните изделия на Интернет страницата не се считат за оферта по смисъла на гражданското право. Производителят на изделията си запазва правото на промени в конструкцията, запазвайки външния им вид. Реалните цветове могат да се различават от показаните на снимките. Всички мебели се продават разглобени в кашони за самостоятелно сглобяване. За грешки в описанието на артикулите и в цените, Мебелна компания МЕРИ-ТЕРИ  не носи отговорност. За пълна и точна информация се обръщайте към консултантите в нашият магазин.