[0] продукта
Начало Матраци Матрак -Лаго еко серия
лв.
Цената включва:
- ддсОписание: Матрак -Лаго еко серия


Размери: във всички размери          

Информация : Матрак Нани - Лаго /еко серия/

Ергономия е думата описваща модела.

Съчетание на анатомичност, ортопедичност, екологичност. Продукт произвеждан благодарение на дългогодишния ни опит и модерното технологично оборудване.

Тайната е в специалната комбинация на безшумни амортисьори от разпенена на водна основа ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност /40кг./м3/, по формула специално разработена за модела. Модула е съставен от елементи с различна твърдост. Последователността им на подреждане оформя зони, съобразени с размера и натиска на човешкото тяло и предлагащи най – добра опора. Системата от канали във вътрешността заедно с микроклетъчната отворена структура на материала гарантират добрия вентилационен ефект и липсата на среда за развитие на микроорганизми. Към тази основа е добавен слой с повишена твърдост за подобряване на ортопедичните показатели. Термоактивната пяна /Memory foam – 4 см. / завършваща заготовката, реагира на топлината на тялото и следвайки и най – малките извивки, допълнително поглъща и разпределя тежестта по цялата площ на матрака, предлага перфектна опора за гръбначния стълб, подпомага правилното кръвообращение и елиминира натрупаната физическа умора. Така смущенията по време на сън намаляват до минимум.

Гаранция за стерилността в дълбочина е и използването на SITINET вискозна мрежа.

Като естествен завършек се явява удобния и функционален сваляем калъф с цип. Той осигурява лесното поддържане на добра хигиена. Използвания висококачествен памучен текстил ORGANIC COTTON от DESLEE CLAMA гарантирано не съдържа химически вещества отключващи смущения и алергии. Заедно с плътния слой антиалергична силиконова вата и качествения плат завършващ капитонажа, осигуряват допълнителен комфорт и мекота в контактната с тялото зона и предпазват от запарване. Това прави матрака приложим и в случай на астма и алергии.

Изброените характеристики превръщат ЛАГО в изделие без аналог за комфорт и качество на пазара.Височина: 24 см.


Забележки:

* В цената е с включен ДДС!
* В цената не е включена доставка. Доставката варира според разстоянието и обема.
* Цена за индивидуален размер - 405 лв/м2.


Анатомичност
Ортопедичност15 Години гаранция

20 дни тест период


Без пружиниНезависими опорни точкиРециклиращАлое ВераДишащАнатомични зониАнти алергиченАнатомиченАнти акарен
ЕкологиченАнтистатиченЕргономиченНеподатлив на деформацияMemory Foam